Isoja säästöjä kokonaisuunnittelulla

Pääedustuksemme kopio- ja tulostuslaitteissa ovat SHARP ja BROTHER. Tarjoamme myös edellä mainittujen merkkien kokonaisvaltaiset huoltopalvelut.

Toimitamme toimistolaitteiden ohella myös kassakoneita. Valikoimiimme kuuluvat kaikki toimistoissa tarvittavat työvälineet mm. kopiokoneet, monitoimikoneet, faksit ja tulostimet.

Pyydä tarjous uudesta monitoimilaitteesta toimistoosi ja vertaa käyttökustannuksia. Halpa laite voi tulla yllättävän kalliiksi.

Meiltä saat täyshuoltosopimuksen, joka kattaa laitteen täydellisen kunnossapidon vuosiksi eteenpäin edulliseen hintaan ja huolettomasti.

 

 

 

Toimivuutta yrityksesi tulostusympäristöön

Yhtenäistämällä yrityksesi tulostusasiat tehostat toimintaasi ja säästät selvää rahaa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeidesi mukaiset laitteet, tuotteet ja palvelut yrityksesi tulostusympäristön yhdenmukaistamiseen ja tehokkaaseen kustannusten hallintaan.

Meiltä saat laajan valikoiman laitteita, tuotteita ja valmiita pakettiratkaisuja kaikkeen tulostamiseen. Mikä tulostustapa soveltuu parhaiten yrityksesi toimintatapoihin? Meiltä löydät niin pienet henkilökohtaiset laitteet, mobiilitulostuslaitteet, A3-monitoimilaitteet kuin suurkuvatulostimet. Tarjoamme käyttöösi myös monipuolisia turvatulostusratkaisuja.

Näe kokonaisuus ja tehosta toimintaasi

Olennaista tulostamisen ja tulostamiskustannusten hallinnassa on tulostusympäristön yhdenmukaistaminen, laitteiden sijoittelu, tarvike- ja varaosatilausten automatisointi sekä keskitetty laitehallinta. Tulostusympäristön järkeistämisen myötä säästät kustannuksissa ja huomioit samalla ympäristötekijät. Parannat työtehoa, vapautat resursseja ja vähennät tarpeettomia käyttökatkoja. Kun yhtenäistät yrityksesi tulostimien, kopiokoneiden, faksien ja monitoimilaitteiden kokonaisuuden, voit säästää jopa 30 % vuosittaisista tulostuskuluista.


Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.