Verkko- ja etätyöratkaisut

Lähiverkot ja tiedostojaot

Yrityksesi lähiverkko, tiedostojaot ja niiden oikeaoppinen hallinta tuovat tietoturvaa yrityksesi sisällä. Tiedostot ja kansiot, sekä sovelluksien oikeudet jaetaan automaattisesti, mutta vain niille kenellä on niihin oikeudet. Oikeilla toimilla minimoidaan sekä hallintaan käytettävä työmäärä, että tietoturvariskit.

Toteutamme ja ylläpidämme puolestasi tiedostojaot ja lähiverkkosi tietoturvan aina ajantasaisin ratkaisuin.

Palomuuri

Palomuurilaitteet paitsi suodattavat ulkopuoliset lähiverkostasi, mutta antavat myös mahdollisuuden luoda VPN-ratkaisuja omilla ratkaisuilla. Jos nyt maksat operaattorillesi kk-maksua VPN-yhteydestä, miltä kuulostaa jos saisit samat ratkaisut kertaostona, jotka kuoletat jo puolessa vuodessa?

VPN -ratkaisut

Haluatko tehdä työtä kotitoimistolla tai työmatkoilla? Tarvitseeko toisella paikkakunnalla oleva tytäryritys tai toimistonne yhteisiä resursseja? Turvallinen etätyö mahdollistaa turvalliset yhteydet ja toiminnat, paikasta riippumatta.

Tarjoamme monipuolisia ohjelmistollisia etätyöskentelymahdollisuuksia, joiden kautta yrityksesi eri toimipisteet ja työntekijät voivat toimia keskenään etänä. Liikkuvan työntekijän ei tarvitse palata erikseen konttorille, vaan tarvittavat asiat saadaan kirjattua työpäivän jälkeen verkon yli.

WLAN -ratkaisut

Tarvitsetko toimistolle, tuotantohalliisi tai varastopihalle WLAN-verkon? Tai haluatko eriyttää asiakkaille oman verkon? Me toimitamme laitteet, sekä asennamme ja konfiguroimme ne sinulle.


Ilmainen IT-kartoitus

Kartoitus helpottaa yrityksesi tietotekniikan hallintaa, kehitystä ja tulevaisuutta. Kartoituksen jälkeen yrityksessä tiedetään oman tietotekniikan vahvuudet, pullonkaulat ja elämää helpottavat ratkaisut.


IT-konsultointi

IT-alan kokemuksemme auttaa yrityksesi liiketoiminnan ja tietotekniikan saumattomassa yhteensovittamisessa.


Rahoituspalvelut

Tarjoamme vuokrauspalveluita (leasing) vaihtoehtoisena ratkaisuna ICT-investoinnille. Vuokraus rahoitusratkaisuna voidaan toteuttaa niin yksittäisen tuotteen rahoituksesta aina mittaviin projektihankkeisiin.

Miksi vuokrata ICT-laitteet ja ohjelmistot?

ICT-laitteiden ja -ohjelmistojen vuokraamisella kuluja voidaan jakaa pitkälle ajalle, jolloin yritys välttyy suurilta alkuinvestoinneilta. Tämä vapauttaa käteisvaroja yrityksen päivittäisen liiketoimintaan.

ICT-laitteiden vuokrauksen etuja:
• kulut ennakoitavissa ja budjetoitavissa
• investointipäätösten helpottuminen
• yrityksen ei tarvitse rasittaa kassaa ict-investoinneilla
• vuokrat vähennyskelpoisia verotuksessa
• laitteiden palauttaminen elinkaaren lopussa helppoa
• mahdollisuus laitteiden lunastamiseen sopimuskauden päättyessä
• lisähankintojen rahoittaminen samalle sopimukselle helppo

Ota yhteyttä, meiltä löytyy yrityksellesi oikea rahoituspalvelu.

 

Tietoturvapalvelut

Suojaamaamme yritykselle tärkeät tiedot ulkopuolisilta ja takaamme asiakkaidemme tietojen koskemattomuuden laiteriippumattomasti.

Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat kustannustehokkaasti käyttöösi asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen.

Liiketoimintasi turvana

Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja some, aiheuttavat yrityksesi tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Virusturva

Voit käyttää ITC-järjestelmiäsi huoletta, ilman pelkoa tärkeiden tietojen katoamisesta tai joutumisesta vääriin käsiin. Kadonnut tai varastettu laite voidaan sulkea myös etänä tarvittaessa.

Turvaposti

Viestit ja tiedot eivät vuoda minnekään, vastaanottaja saa ilmoituksen lähettämästäsi viestistä ja käy lukemassa sen turvalliselta palvelimelta omalla selaimellaan.

Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja some, aiheuttavat yrityksesi tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Voit minimoida uhkien mahdollisuuden valitsemalla luotettavan tietoturvapalvelujen tarjoajan. Tietoturvapalvelut kannattaa tilata ICT-ympäristösi ylläpidosta huolehtivalta palveluntarjoajalta, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.


Ohjelmointipalvelut

Aina ei saa kaupasta valmista, silloin pitää tehdä itse tai teettää se meillä. Verkkosivustojen lisäksi toteutamme pienimuotoisia ohjelmointiprojekteja ohjelmointiosaajamme avulla. Olemme rakentaneet mm. asiakashallintajärjestelmiä ja työajanseurantaan liittyviä ratkaisuja.


Kuluttajapalvelut

Huolto- ja asennuspalvelut

Vanhoja koneita kannattaa huoltaa. Jos kuitenkin päädyt ostamaan uuden, asennamme puolestasi haluamasi / tarvitsemasi ohjelmistot ja laitteet vaikka kotiisi tai mökille.

Tietokoneen perushuolto

Tarkistamme tietoturva- ja muiden ohjelmistojen kunnon ja päivitykset, koneen yleiskunnon ja tarvittaessa eheytämme kiintolevyn.

Kustannusarviot vakuutusyhtiötä varten

Paukahtiko tietokoneesi? Kun tarvitset kustannusarvion tietokoneesi huoltamisesta / korjaamisesta vakuutusyhtiötä varten, niin tule käymään toimipaikassamme.

Saat kustannusarvion heti mukaasi.

Hyödynnä kotitalousvähennys -45%!

Verotuksessa tehtävä vähennys koskee laitteiden, ohjelmistojen sekä tietoturvan ja tietoliikenneyhteyksien asennus- ja ylläpito- ja opastustyötä.


Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.